Bild – TV & Projektorer

Bild inom multimedia är ett brett område av installation eftersom det kan handla om vägghängd TV eller projektor som ska placeras i taket eller gömd under ett bord. Ljud och bild har sina tekniska regler för bästa utfall, exempelvis har bio-ljud en handfull direktiv om hur det ska installeras.

Det ställer höga krav på både praktisk kunskap såväl som teknisk. Det krävs av dig att vara en ljud- och bildinstallatör och snickare på samma gång. Ljud och bild och dragning av kablage är en del och montering av tillhörande möbler efter dina önskemål och teknikens kravspecifikation är en gemensam del av uppdraget.

Nya former som ger nya upplevelser ställer nya krav på installation. Vissa TV-apparaturer är konvexa, tillhörande högtalare kommer i flera olika former med tekniska regler om avstånd, höjd från golv etc, vilka dessutom är bundna ur perspektivet att de behöver ström.

vardagsrum-bild

 

 

 

 

 

 

 

Vi utför även installation av Ljud och övrig installation som kanalsökning och dragning av kablar. På så vis får du en helhetslösning som täcker dina behov för en väl fungerande TV och hemmabiosystem.

 

installation